leoni

Në komunën e Ferizajt po mbahet java e KFOR-it

Aktiviteti i parë në kuadër të agjendës tashmë tradicionale Java e KFOR-it,u realizua sot në komunën e Ferizajt përkatësisht në hapësirat e Galerisë së Arteve me storien e suksesit nga Denisa Shabani nga Klubi i Karates Lybeteni dhe nga ushtarakët amerikan Maurice Hendrix dhe Alex Garcia.

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i italian dhuron pajisje teknologjike për SHFMU ’12 Prilli’ në Vërmicë”

Sot, në një ceremoni të veçantë në SHFMU “12 Prilli” në Vërmicë, një donacion i …