KEK
Fillimi / Institucionet / Në Rahovec është shënuar Dita e Bibliotekës Komunale ,,Sulejman Krasniqi”

Në Rahovec është shënuar Dita e Bibliotekës Komunale ,,Sulejman Krasniqi”

Në Rahovec në ditëlindjen e atdhetarit dhe shkrimtarit tonë të madh, Sulejman Krasniqi, është shënuar Dita e Bibliotekës Komunale e cila me nderë mban emrin e tij. Në këtë ngjarje ishte i pranishëm edhe kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, i cili ndër të tjera tha: Duke nderuar jetën dhe veprën e atdhetarit dhe shkrimtarit tonë të madh, Sulejman Krasniqi, e shënuam këtë ditë me një takim mes familjarësh të shkrimtarit Sulejman Krasniqi dhe krijues e bashkëpunëtorë të tij. Kuvendi i Komunës së Rahovecit, më 30 prill 2019, me propozimin tim si Kryetar i Komunës, ka miratuar ndarjen e çmimit “Sulejman Krasniqi” për krijimtari letrare, të cilën sot e kemi ndarë për herën e parë, dhe po ashtu ndamë Mirënjohje për të gjithë ata dhurues të librave që pasuruan fondin e Bibliotekës sonë. Uroj që po me këtë motiv të vazhdohet duke e nderuar kujtimin për veprën e tij atdhetare, si dhe krijimtarinë e shkrimtarit dhe publicistit Sulejman Krasniqi, ka thënë kryetari Latifi.

Kontrolloni gjithashtu

Në mungesë të kuorumit, nuk mbahet mbledhja e tretë e jashtëzakonshme e KK të Malishevës

Mbledhja e tretë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës së Malishevës e cila ishte thirrur ...