NË RATKOC ZGJIDHET KRYETARI DHE KËSHILLI LOKAL

Komisioni për zgjedhjen e këshillave lokal dhe lagjeve urbane, nga Kuvendi Komunal i Rahovecit, zhvilluan të premten takimet e parapara, për zgjedhjen e kryetarëve të këshillave lokal për fshatin Ratkoc. Me shumicë votash, për të tretën herë u zgjodh kryetar Beqë Shala me 129 vota, në një diferencë votash ndaj kundërkandidatëve, Jemin Hoti 12 vota dhe Skender Hoti me vetëm 3 vota.

Urime dhe punë të mbarë kryetarit dhe këshillave lokal të zgjedhur!

May be an image of 3 people, people sitting and people standing

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Politikë e Financa mbajti mbledhjen e rregullt në Ferizaj

Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Ferizajt, Xhavit Zariqi, ka mbajtur mbledhjen e rregullt të …