akp deri me 4 nentor
vipa
Fillimi / Institucionet / Në Semetisht funksionalizohet Qendra Mjekësore-Ambulanta

Në Semetisht funksionalizohet Qendra Mjekësore-Ambulanta

Edhe në Semetisht të Komunës së Suharekës tash funksionon qendra mjekësore.

13 vite ajo nuk po funksiononte. Ne sot e kthyem shpresen tek qytetarët atje.

I falënderojmë ata që na kritikuan e këshilluan. Ne veprojmë e punojmë me përkushtim, me bashkëpunim, me secilin dhe pa dallim.

Të gjithë punojmë për komunën tonë, Therandën! Tha kryetari i komunës së Suharekës Bali Muharremaj.

Kontrolloni gjithashtu

POTERQI I KLINËS ME RRUGË TË ASFALTUARA, NË GJURGJEVIK TË MADH FILLOJNË PUNIMET NË RRUGËN E RE

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, bashkë me ministrin e FSK-së Rrustem Berisha dhe kryetarin e ...