vipa
akp deri me 4 nentor
Fillimi / Institucionet / Asfaltohen rrugët”Ibrahim Rugova”dhe”Hysen Hyseni”

Asfaltohen rrugët”Ibrahim Rugova”dhe”Hysen Hyseni”

Kryetari i Komunës së Vitisë Sokol Haliti vizitoi punimet ne asfaltimin e rrugës”Ibrahim Rugova” në fshatin Drobesh, ku me këtë rast ritheksoi përkushtimin e qeverisë që ai drejton për ofrimin sa më të mirë të kushteve për qytetarët e komunës  së Vitisë edhe në aspekte tjera, e jo vetëm në aspektin e infrastrukturës.

Ai vizitoi edhe fshatin Ramnishtë ku nga afër inspektoi punimet në asfaltimin e rrugës”Hysen Hyseni”.

Kontrolloni gjithashtu

POTERQI I KLINËS ME RRUGË TË ASFALTUARA, NË GJURGJEVIK TË MADH FILLOJNË PUNIMET NË RRUGËN E RE

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, bashkë me ministrin e FSK-së Rrustem Berisha dhe kryetarin e ...