kek
MIT
mbpzhr grante
Airport Adem Jashari
valamobile
Fillimi / Institucionet / Nënkryetari, Hajdin Berisha priti qytetarët në takim

Nënkryetari, Hajdin Berisha priti qytetarët në takim

Të enjtën për t’i dëgjuar dhe për t’u dhënë zgjidhje kërkesave e nevojave  të qytetarëve malishevas, u mor Nënkryetari  i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha. Kërkesat e qytetarëve, ishin të  arsyeve të ndryshme, që nga ato të natyrës për infrastrukturën rrugore,  shëndetësore, bujqësore, strehimore, për subvencionim në arsim e deri të ato për sigurim të nevojave elementare ushqimore. Brenda mundësive buxhetore dhe mekanizmave që ka komuna, por edhe donacioneve  nga donatorë të jashtëm, po bëhen përpjekje për t’u zgjidhur kërkesat e qytetarëve dhe sa do pak  t’u lehtësohet  përditshmëria jetësore me të cilët po përballen.

Kontrolloni gjithashtu

TË DIELEN ASFALTOHET RRUGA SHTËRPCË – BREZOVICË, MBYLLET PËR QARKULLIM

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se të dielën (26.05.2019), ...