Brickos

Nesër hapet ekspozita: “Gratë dhe vajzat e UÇK-së”

Nesër hapet ekspozita, “Gratë dhe vajzat e UÇK-së”. Në këtë ekspozitë do të prezantohen  foto nga koleksioni i Mirvete Hasanit me bashkëluftëtaret e saj, gjatë luftës në vitet 1998-1999. Ekspozita do të hapet nesër, më 24 mars, në orën 12.00 në ambientet e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, në Prishtinë.

 

Kontrolloni gjithashtu

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka votuar pro anëtarësimit të Kosovës në këtë organizatë

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka votuar pro anëtarësimit të  Kosovës në këtë organizatë. …