UCK

Nesër më 2 shtator ( ditë e mërkurë), shënohet 22-vjetori i “Epopesë së UÇK-së, në Vërri”

Nesër më 2 shtator 2020 (ditë e e mërkurë), me rastin e shënimit të 22 vjetorit të “Epopesë së UÇK-së në Vërri”, nënkryetari i Komunës së Prizrenit, Visar Shehu, në ora 10.30 do të bëjë homazhe në fshatin Hoçë e Qytetit, në ora 11.00, në fshatin Jeshkovë, si dhe në ora 12:00 në fshatin Malësi të Vërrinit (Lybeqevë). Për shkak të largësisë së këtyre fshatrave nga qendra e qytetit, Komuna e Prizrenit, do të organizoj transportin e medieve  për këtë aktivitet. Nisja bëhet në ora 10:00 nga Shtëpia e Bardhë.

Kontrolloni gjithashtu

Jakup Krasniqi, në burgun e Hagës, gjatë një vizite familjare takoi për herë të parë mbesën e tij të vogël, Toskën

Ish-kryekuvendari i Kosovës, Jakup Krasniqi, gjatë një vizite të familjes në burgun e Hagës,  është …