leoni

Nesër në Malishevë mbahet Akademi përkujtimore për dëshmoret e kombit Adem dhe Hajriz Morina

Nesër në Malishevë mbahet Akademi përkujtimore për dëshmoret e kombit Adem dhe Hajriz Morina

Ditën e premte, më 24 gusht 2018, mbahet Akademi përkujtimore me rastin e shënimit të vitit jubilar, 20-vjetorit të rënies së dëshmorëve të kombit Adem dhe Hajriz Morina. Dëshmorët në fjalë kanë qenë pjestarë të UÇK-së që nga fillimi por edhe veprimtarë të përkushtuar të çështjes kombëtare edhe para se të fillonte lufta çlirimtare. Akademia përkujtimore do të mbahet duke fillura nga  ora 11:00 në Shtëpinë e Kulturës “Tahir Sinani” në Malishevë.

Kontrolloni gjithashtu

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje në Kaçanik

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje …