Nis asfaltimi i rrugës “Behxhet Sojeva” në komunën e Ferizajt

Në rrugën “Behxhet Sojeva” në komunën e Ferizajt që bashkë me rrugën “Zenel Hajdini”, lidhin një pjesë të konsiderueshme të territorit urban të Ferizajt nisi asfaltimi dhe rregullimi i trotuareve për t’i dhënë funksionalitet më të plotë e qasje më të lehtë gjithë zonës urbane që lidhet me këtë rrugë.

May be an image of 3 people, road and street

Kontrolloni gjithashtu

Në moshën 73-vjeçare ndërroi jetë, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha nga fshati Semetisht i Therandës

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim …