KEK
Fillimi / Institucionet / Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së parë të Komitetit për Auditim të Brendshëm për vitin2021 në komunën e Rahovecit

Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së parë të Komitetit për Auditim të Brendshëm për vitin2021 në komunën e Rahovecit

Kryesuesi i Komitetit për Auditim të Brendshëm në Komunën e Rahovecit, Sead Rama ka ftuar anëtarët e këtij Komiteti, që të marrin pjesë në mbledhjen e cila do të mbahet më 13 prill 2021 (e martë) me fillim në orën 14:00, në sallën e Kuvendit Komunal Rahovec.

Për këtë mbledhje kryesuesi, Sead Rama propozuar këtë rend dite:

– Shqyrtimi dhe aprovimi i Procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

– Shqyrtimi i Raportit vjetorë të Auditimit të Brendshëm për vitin 2020;

– Shqyrtimi dhe aprovimi i Draft Statutit të Komitetit të Auditimit të Brendshëm;

– Të ndryshme.

Kontrolloni gjithashtu

NLB BANKË FURNIZON SHKOLLAT E JUNIKUT ME PRINTER

Shkollat e komunës së Junikut si, Shkolla Fillore e Mesme e Ulët “Edmond Hoxha” dhe ...