Nuk u mbajt mbledhja e KPF-së për mungesë kuorumi

Ndonëse ishte paraparë që të mbahet mbledhja e shtatë e rregullt e Komitetit për Politik e Financa e komunës së Vitisë, megjithatë ajo nuk u mbajt për shkak të kuorumit, pasi që anëtarët e këtij komiteti nga radhët e opozitës, bojkotuan mbledhjen. Kryesuesi i Kuvendit komunal të Vitisë Naim Pira, theksoi se ky bojkotim është bërë pa asnjë paralajmërim nga ana e opozitës. Ai ndërkohë ka apeluar tek anëtarët e KPF-së, që ti kthehen punës dhe të vazhdohet me procedimin e pikave të parapara për Kuvend, sepse bojkoti nuk është mënyrë e drejtë për zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme për qytetarët.

Kontrolloni gjithashtu

KALENDARI I DËGJIMEVE BUXHETORE PUBLIKE ME QYTETARË E KOMUNËS SË  RAHOVECIT PËR BUXHETIN E VITIT 2025

Duke u bazuar në Ligjin për menaxhimin e financave publike dhe përgjegjësitë, Statutit të Komunës …