KEK
Fillimi / Lajmet / Komisioni Hetimor në lidhje me gjendjen në PTK, kërkon që të krijojnë një dosje për intervistat e diskutuara deri më tash
Komisioni Hetimor në lidhje me gjendjen në PTK, kërkon që të krijojnë një dosje për intervistat e diskutuara deri më tash

Komisioni Hetimor në lidhje me gjendjen në PTK, kërkon që të krijojnë një dosje për intervistat e diskutuara deri më tash

Komisioni Hetimor në lidhje me gjendjen në PTK, kërkon që të krijojnë një dosje me intervistat dhe materialet e diskutuara deri më tash. Derisa mandati i tyre po përfundon ata kanë thënë se duhet të lënë të gatshme materialet për deputetët e rinj. Kryetari i Komisionit, Visar Ymeri, propozoi që të enjten të mbahet edhe një mbledhje për të grumbulluar intervistat dhe materialet që i posedojnë. Deputeti nga radhët e LDK-së, Armend Zemaj, tha se ka mjaftueshëm material që nisin me procedura ligjore. Deputeti Milaim Zeka, propozoi që tërë materiali t’i dorëzohet edhe mediave në mënyrë që publiku të kuptojë gjenden në PTK. Deputetja Albulena Haxhiu tha se ka mjaftë argumente dhe prova se në PTK është bërë krim i organizuar. Pas këtij diskutimi Komisioni ka filluar intervistimin e Sebaudin Ramaxhikun, Zyrtar Ligjor në Telekom. Ramaxhiku ka thënë se nuk ka qenë prezent në nënshkrimin e kontratës me Dardafon dhe se këtë e kishte parë më vonë.

Kontrolloni gjithashtu

Cakaj i thekson homologut të tij gjerman fuqishëm, nevojën e menjëhershme të liberalizimit të vizave për Kosovën

Cakaj i thekson homologut të tij gjerman fuqishëm, nevojën e menjëhershme të liberalizimit të vizave për Kosovën

Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, ka takuar homologun e tij gjerman, ...