Organizohet ecje 36 kilometershe nga Bjeshka e Belegut deri te Maja e Gjeravicës

Ekipi i Visit Deçani së bashku me shumë dashamirës të natyrës nga të gjitha anët e Kosovës, ecje 36 kilometershe nga Bjeshka e Belegut deri te Maja e Gjeravicës me 2656m/lartësi mbi detare! Kjo ecje është tepër e veçantë për shkak se ky shteg rrethohet me pamje të bjeshkëve më të larta në kufirin Kosovë – Shqipëri – Mal i zi, po ashtu takon edhe 4 liqej të mahnitshëm përgjatë rrugës. Ditë pas dite, Deçani po e merr epitetin e merituar të kryeqendrës turistike me angazhimin dhe dashurinë me të cilën po punohet.

May be an image of 11 people, people fishing and people camping

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Agjencinë Kadastrale të Kosovës

Me qëllim të zbatimit të Ligjit për Kadastër dhe udhëzimeve që rrjedhin nga ky ligj, …