OVL e UÇK-së

OVL e UÇK-së, dega në Kaçanik, nesër shënon 18-vjetorin e rënies së 7 dëshmorëve në Biçec

OVL e UÇK-së,  dega në Kaçanik shënon 18-vjetorin e rënies së dëshmorëve,  Shaqir Kuka, Sakip Hysa, Qemajl Guri,  Sadik Guri, Avdullah Baftiu, Nazmi Osmani dhe Kemajl Kolshi Manifestimi qendror përkujtimor për dëshmorët  do të mbahet në fshatin Biqec, me 25. 5.2017, në orën 15:00 në SHFMU “Jusuf Gërvalla”.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti i Turqisë ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Finlandës në NATO

Me 276 vota pro, Finlanda mori  më në fund miratimin zyrtar të Turqisë  për t’iu …