Behxhet Pacolli

Behxhet Pacolli: Partitë politike t’i lënë anash interesat personale dhe të kontribojnë për të mirën e vendit

Kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behxhet Pacolli, ka kërkuar nga partitë politike në vend që të mos diskutojnë për çështjen e kryetarit të vendit. Përmes një postimi në profilin e tij zyrtar në rrjetin social, Pacolli ka shkruar se Kosova e ka kryetarin e saj. Sipas tij është momenti i fundit që të gjithë liderët politik një herë e përgjithmonë t’i lënë anash interesat personale klanore e partiake dhe të kontribojnë për të mirën e vendit. Pasi tani më shumë se kurrë, Kosova ka nevojë për unitet dhe punë të sinqertë të të gjithëve.

Kontrolloni gjithashtu

Chris Murphy

Senatori amerikan, Chris Murphy, ka paraqitur disa ide për shtendosjen e situatës në veri të Kosovës

Senatori amerikan, Kris Marfii cili ka reaguar përsëri lidhur me situatën në veri të vendit …