Partia e Drejtesise

Partia e Drejtësisë udhëheqë sërish Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Partia e Drejtësisë përsëri do ta  udhëheqë Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor edhe pas dorëheqjes së ish-ministrit, Ferid Agani, ndaj të cilit është ngritur aktakuzë për “keqpërdorim” derisa  ishte ministër i Shëndetësisë. Jo zyrtarisht bëhet e ditur se në vend të Ferid Aganit, ministër i ri i Mjedisit pritet të emërohet nënkryetari i Partisë së Drejtësisë dhe ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Jeton Svirca. Udhëheqja e Partisë së Drejtësisë tashmë ka caktuar nënkryetarin dhe ish-deputetin, Jeton Svirca si kandidat për ministër të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në vend të Ferid Aganit, i cili dha dorëheqje.

Kontrolloni gjithashtu

Përplasja në mes të kryetares, Vjosa Osmani dhe kryekuvendarit, Glauk Konjufca, vë në dukje tensionet institucionale në Kosovë

Tensionet në mes ty dy institucioneve më të larta të shtetit të Kosovës dolën në …