Fillimi / Lajmet / Përfundoi mbledhja e Kolegjit të Kryetarëve në Partinë Demokratike të Shqipërisë lidhur me përjashtimin e Sali Berishës
Lulzim Basha

Përfundoi mbledhja e Kolegjit të Kryetarëve në Partinë Demokratike të Shqipërisë lidhur me përjashtimin e Sali Berishës

Sot kryetari i Partisë Demokratike  Lulzim  Basha diskutuar lidhur me vendimin për përjashtimin nga Grupi Parlamentar të ish-kryeministrit Berisha. Në përfundim të kësaj mbledhje deputeti dhe njëkohësisht edhe drejtues i PD në Durrës, Ferdinant Xhaferaj  në një prononcim të shkurtër për mediat mbështeti vendimin e liderit demokrat duke thëne se janë shmangur kostot afatgjate të PD dhe Shqipërisë. “Është vendimi më i vështirë i kësaj partie. Cfarëdo lloj vendimi do të kishte kostot e veta. Vendimi u mor në limite kohore. Është një nga vendimet që merr parasysh eliminimin e kostove afatgjata të Partisë Demokratike që do të thotë vazhdimin për një kohë të gjatë të kësaj qeverisjeje”- tha Xhaferaj.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...