Fillimi / Institucionet / Përkujtohen dëshmorët Bafti Haxhiu e Sali Zenuni

Përkujtohen dëshmorët Bafti Haxhiu e Sali Zenuni

Në 21 vjetorin e rënies së dëshmorëve të kombit Bafti Haxhiu dhe Sali Zenuni, udhëheqës komunal të Vitisë, përfaqësues të OVL-së së UÇK-së, bashkëluftëtarë të dëshmorëve e familjarë të tyre, kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh mbi varret e këtyre dëshmorëve, në varrezat e dëshmorëve në Viti.

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I KËSHILLIT KOMUNAL PËR SIGURI NË BASHKËSI

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në komunën e Deçanit ka mbajtur takimin e radhës ...