KEK
Fillimi / Opinione / Petrit Dibrani: Çdoherë dhe gjithmonë me UÇK-në
Petrit Dibrani

Petrit Dibrani: Çdoherë dhe gjithmonë me UÇK-në

Të dashur qytetarë, vëllezër dhe motra shqiptarë!

 

UÇK është, simboli kombëtar shqiptar.

UÇK-ja  është, identiteti kombëtar shqiptar.

UÇK-ja është, liria dhe krenaria jonë kombëtare.

UÇK-ja është, gjaku i derdhur, i  çlirimtarëve tanë për liri, shtet-ndërtim dhe demokraci.

UÇK-ja është, gjaku ynë kombëtar shqiptar.

UÇK-ja është, gjaku ynë, liria, simboli, identiteti, krenaria, shtet-ndërtimi, fuqia dhe demokracia.

Kontrolloni gjithashtu

Mustafë Krasniqi: NË MUNIH TË BAVARISË VAZHDOJNË AKTIVITETET PËR MËSIMIN PLOTËSUES TË GJUHËS SHQIPE

Mustafë Krasniqi: NË MUNIH TË BAVARISË VAZHDOJNË AKTIVITETET PËR MËSIMIN PLOTËSUES TË GJUHËS SHQIPE

Takimi i LAPSh-it për fillimin e vitit shkollor   Më 19.09.2021, në Munih të Republikës ...