Po vazhdon vaksinimi i bagëtive në komunën e Ferizajt

Komuna e Ferizajt po vazhdon vaksinimi i fondit blegtoral te bagëtitë e trasha dhe të imëta në fermat komerciale dhe gjysëmkomerciale të Komunës së Ferizajt kundër sëmundjeve clostridiale.

May be an image of 4 people

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen e mbetur për regjistrim

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen …