leoni

Kryetari Aliu priti në takim delegacionin nga Gjermania

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka pritur në takim delegacionin nga Gjermania, me bashkëpunëtorët e bashkëveprimtarët e z. Gani Nuha dhe z. Bekim Shyti, emra të suksesshëm në botën e biznesit dhe të shquar e me vlera eprore në veprimtarinë kombëtare. Në këtë takim u bisedua për njohjen me Ferizajn, si dhe mundësitë e bashkëpunimit e investimeve të bizneseve gjermane në Komunën e Ferizajt.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen e mbetur për regjistrim

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen …