Njoftim për qytetarët e komunës së Rahovecit

Duke u bazuar në Ligjin për menaxhimin e financave publike dhe përgjegjësitë, Statutit të Komunës së Rahovecit Nr.1005, si dhe nenit 31 të Udhëzimit Administrativ MAPL Nr.04/2023 për Administratë të Hapur në Komuna, kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi dhe Drejtoria për Buxhet dhe Financa në bashkëpunim me Zyrën për Informim, bën këtë:

NJOFTIM PUBLIK

Njoftohen qytetarët e komunës e Rahovecit, për organizimin e dëgjimit buxhetor publik për përgatitjen e KAB (Kornizës Afatmesme Buxhetore 2025).

Dëgjim publik  buxhetor

Me organizatat joqeveritare, bizneset, fermerë dhe grupet e interesit që veprojnë në komunën e Rahovecit

Më: 22 maj 2024 (e mëkurë), në orën 10:30

Vendi: Salla e Kuvendit

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen e mbetur për regjistrim

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen …