leoni

Asfaltohen mbi 1.5 km rrugë në Burrnik të komunës së Ferizajt

Janë asfaltuar mbi 1.5 km rrugë në Burrnik të komunës së Ferizajt. Kryetari Aliu ka shkruar: “Pamjet e jashtëzakonshme të natyrës së Burrnikut me asfaltimin e rrugës mbi 1,5 kilometër që përfunduam këto ditë, do t’i jap qasje më të lehtë banorëve, gjithë pasionantëve të natyrës si dhe biznesit, duke e vendosur në binarë zhvillimi këtë fshat”.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi në 25-vjetorin e rënies, ka nderuar kujtimin për luftëtarin e UÇK- së dhe dëshmorin e kombit, Sadri Fazli Krasniqi

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, bashku me familjarë, bashkëpunëtorë e miq, në 25-vjetorin …