Brickos

Nënkryetari i komunës së Ferizajt, Lulzim Aliu ka pritur në takim përfaqësuesit e KFOS

Sot nënkryetari i Komunës së Ferizajt, Lulzim Aliu bashkë me zëdhënësin e komunës së Ferizajt Selim Marevci, pritën në takim përfaqësuesit e KFOS-it. Krye tema e takimit ishte, bashkëpunimi me komunën e Ferizajt për çështje të zhvillimit të Politikave në Edukim, Shëndetësi dhe Punësim. Pjesëmarrës nga ana e KFOS ishte Arben Shala Koordinator i Programit, Betim Kasemi Zyrtar për Monitorim dhe Vleresim, Anesa Berisha Menaxhere e Projektit në Organizatën Joqeveritare “Nevo Koncepti”.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen e mbetur për regjistrim

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen …