Komuna e Skenderajt do të organizoj akademi përkujtimore për heroin Abaz Thaçi dhe 10 dëshmorë tjerë

Nën organizimin e Shoqatës së sh-Brigadës 138 “Agim Ramadani”, të enjten me 16 maj, në ora 12:00 në komunën e Skenderajt, organizohet Akademi Përkujtimore për heroin Abaz Thaçi, dhe 10 dëshmorë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, nga Drenica të rënë në Betejën e Kosharës. Akademia do të mbahet në Qendrën e Kulturës “Hasan Prishtina” në Skenderaj. Lavdi heroit Abaz Thaçi dhe dëshmorëve tjerë të Kosovës!

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen e mbetur për regjistrim

Komuna e Deçanit ju bënë thirrje të gjithë qytetarëve të sajë që ta shfrytëzojnë kohen …