Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Policia e Kosovës sot e shënon 20 vjetorin jubilar të themelimit të saj
Zef Karaqi, e vëllai i dëshmorit Gasper Karaqi! Ngushëllime familjes, miqëve dhe shokëve! Ishte mërgimtar në Hamburg, dhe veprimtar i devotshëm i atdheut gjatë terë jetës së tij. (Në foto është me plis.)

Policia e Kosovës sot e shënon 20 vjetorin jubilar të themelimit të saj

Më 6 shtator të vitit 1999, Misioni i OSBE-së në Kosovë, në pajtim me Rezolutën e Kombeve të Bashkuara 1244, ka hapur Shkollën e Policisë dhe ka filluar trajnimin e kandidatëve për pjesëtarë të Policisë së Kosovës. Gjenerata e parë e kandidatëve për pjesëtarë të këtij Shërbimi filloi trajnimin në këtë qendër më 6 Shtator 1999. Kjo gjeneratë numëroi 176 pjesëtarë, të cilët me sukses përfunduan trajnimin dhe pastaj filluan ushtrimin e veprimtarisë policore në tërë territorin e Kosovës si policët e parë të këtij Shërbimi. Ndryshe, në vazhdën e aktiviteteve të shënimit të 20 vjetorit jubilar të themelimit të PK-së, sot  në orën 10:00 mbahet ceremonia kryesore si përmbyllje e të gjitha aktiviteteve njëjavore.

Kontrolloni gjithashtu

LV dhe LDK-së po vazhdojnë të hedhin akuza në drejtim të njëra-tjetrës, deri sa i refuzojnë oferatat në mes tyre

LV dhe LDK-së po vazhdojnë të hedhin akuza në drejtim të njëra-tjetrës, deri sa i refuzojnë oferatat në mes tyre

Lëvizja Vetëvendosje e Lidhja Demokratike e Kosovës nuk po merren vesh për koalicion tash e ...