KEK
Fillimi / Lajmet / Prokuroria e Gjykatës Speciale kërkon vazhdimin e paraburgimit për ish-eprorin e UÇK-së, Salih Mustafa
Gjykata Speciale e refuzon lirimin me kusht të ish-eprorit të lartë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa

Prokuroria e Gjykatës Speciale kërkon vazhdimin e paraburgimit për ish-eprorin e UÇK-së, Salih Mustafa

Prokuroria Speciale ka kërkuar vazhdimin e paraburgimit për ish-komandantin e UÇK-së, Salih Mustafa. Në kërkesën e Prokurorisë për Gjykatësin e procedurës paraprake lidhur me rastin e Salih Mustafës thuhet se ai duhet të vazhdojë të mbetet në paraburgim si e vetmja mënyrë për të menaxhuar rreziqet që paraqiten nga i akuzuari. Tutje thuhet se për arsyet e listuara, Prokurori i Specializuar kërkon që i akuzuari Salih Mustafa të mbetet në paraburgim. Mbrojtja e Salih Mustafës ka paraqitur kërkesën para gjykatësit të procedurës paraprake që ai të lirohet nga paraburgimit. Në kërkesën e mbrojtjes thuhet se Salih Mustafa është shtetas i Kosovës që ka vendbanim në Kosovë dhe sa ka bashkëpunuar me Zyrën e Prokurorit të Specializuar. Sipas mbrojtjes nuk ka asnjë bazë që i akuzuari të kryejë ndonjë incident nëse lirohet dhe se Mustafa do të qëndrojë në shtëpi me familjen e tij. Dy kërkesat e Prokurorisë dhe Mbrojtjes në rastin e Salih Mustafës mbajnë datë 20 nëntor 2020

Kontrolloni gjithashtu

Në Ditën e Flamurit, në qytetin e Prizrenit, u inaugurua shtatorja e bronztë e Gjergj Kastriotit- Skënderbeut

Në Ditën e Flamurit, në qytetin e Prizrenit, u inaugurua shtatorja e bronztë e Gjergj Kastriotit- Skënderbeut

Në qytetin e Prizrenit, u inaugurua shtatorja e bronztë e Gjergj Kastriotit- Skënderbeut. Në Ditën ...