Publikohet Udhëzuesi për Subjektet Politike mbi Komunikimin me Qytetarët Gjatë Fushatës Zgjedhore

Publikohet Udhëzuesi për Subjektet Politike mbi Komunikimin me Qytetarët Gjatë Fushatës Zgjedhore

Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale sot nxjerrë Udhëzuesin për Subjektet Politike mbi Komunikimin me Qytetarët Gjatë Fushatës Zgjedhore. Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale është institucioni i vetëm i mandatuar për mbikëqyrjen e zbatimit të rregullave për mbrojtjen e të dhënave personale në Republikën e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Rikthehet pllaka përkujtimore e okupatorëve serbë në luftërat e viteve 1912-1918, kur ata pushtuan dhe e masakruan Kosovën

Dioqeza Serbe e Rashkës-Prizrenit, në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Kosovë, e kanë kthyer …