Qatar Charity  shpërndau 300 pako ushqimore dhe miell për familjet malishevase në nevojë

Nuk është ndihma e parë e Qatar Charity në Komunën e Malishevës, kjo organizatë me  programin e vet përmes hapjes së puseve për ujë të pijes për familjet të cilat kanë nevojë,  po e vazhdon programin e ndihmave, njëherit bëri edhe shpërndarjen e 300 pakove ushqimore dhe miell, po për familjet nevojtare. E tëra kjo ndihmë po bëhet edhe me asistimin e zyrtarëve të Mirëqenies sociale, të cilët kanë falënderuar Qatar Charity për këto ndihma që po i ndanë për familjet në nevojë të Komunës së Malishevës, në këtë muaj të shenjtë të ramazanit si dhe shprehen gatishmërinë për bashkëpunim në vazhdimësi me Qatar Charity. Përfaqësuesi i Qatar Charity, tha se “projekti për puset me ujë të pijes dhe kjo me pako ushqimore e miell nuk do të jenë ndihma të vetmet, sepse ne mendojmë që në të ardhmen do ta ndihmojmë Komunën e Malishevës edhe me programe të reja”.

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Nura bënë homazhe pranë lapidarëve të vëllezërve Bytyqi në SHBA

Kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, gjatë vizitës që po e zhvillon në SHBA, …