Brickos

Ramush Haradinaj thotë se raportet tona me partnerët kanë për bazë sinqeritetin, jo servilizmin

Ramush Haradinaj thotë se raportet tona me partnerët kanë për bazë sinqeritetin, jo servilizmin

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj iu ka përgjigjur akuzave se ka rrezikuar marrëdhëniet e Kosovës me aleatët perëndimor, duke thënë se raportet tona me partnerët kanë për bazë sinqeritetin, jo servilizmin. Haradinaj ka thënë se miqësia me aleatët perëndimor, për mua dhe AAK-në është e përhershme dhe e shenjtë. “Raportet tona me partnerët kanë për bazë sinqeritetin, jo servilizmin. Falë një marrëdhënie të këtillë, Kosovës iu besua krijimi i Ushtrisë, u ndalua copëtimi i Kosovës, u finalizua pronësia mbi Trepçën 100 % Kosovës, si dhe tema të tjera. Servilëve, udha e mbarë”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e konsideron një degë të veten politike

Kryetari  i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e …