Nesër në Pemishtë të Skenderajt zbulohet lapidari për gjashtë dëshmorët e martirët e lagjes Loshi të rënë për liri

Nesër në Pemishtë të Skenderajt zbulohet lapidari për dy dëshmorët e katër martirët e lagjes Loshi të rënë për liri

Të nderuar miq dhe familjarë, veteranë dhe invalidët luftës se UÇK-së ju njoftojmë se nesër me datën 16 gusht 2019 në orën 15:00 në fshatin Pemishtë të Skenderajt, bëhet përurimi i lapidarit për martiret dhe dëshmoret Sami J. Loshi, Ismajl B. Loshi, Jashar S. Loshi, Selman U. Loshi, Ramadan A. Loshi, Din S. Loshi të rënë në luftën e fundit për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

SHFD-UÇK-së dega Vushtrri: Ka ndërruar jetë Nënëlokja Rrahime Avdulli

Sot në moshën 85 vjeqare ka ndërruar jetë Nënëlokja Rrahime Avdulli,nga Duboci i Vushtrrisë, nëna …