Ftohen fermerët e Rogovës së Hasit që janë dëmtuar nga breshëri të bëjnë kërkesën për dëmshpërblim

Drejtoria e Bujqësisë në Rahovec njofton të gjithë fermerët e Komunës së Rahovecit që janë dëmtuar nga breshëri në pjesën e tokës që punojnë në Rugovës të Hasit, se vlerësimin e dëmeve Drejtoria e Bujqësisë do ta bëjë në bazë të kërkesës që do ta parashtrojnë fermerët të cilët janë dëmtuar në këto zona.

Bashkë me kërkesën fermerët duhet të bashkangjesin: Fletën poseduese, Kopjen e letërnjoftimit, Tatimi në pronë si dhe pagesa prej 10 euro e cila vlen për daljen e komisionit në teren.

Kontrolloni gjithashtu

Helshani: Një vit i suksesshëm i punës për Komitetin e Komuniteteve

Në mbledhjen e dymbëdhjetë  të rregullt për Komitetin e Komuniteteve në komunën e Malishevës, Kryesuesi, …