KEK
Fillimi / Lajmet / Sali Berisha: Ata që e ndjejnë vetën se janë të kombësisë kosovare, janë gjak titist-jugosllavë
Sali Berisha

Sali Berisha: Ata që e ndjejnë vetën se janë të kombësisë kosovare, janë gjak titist-jugosllavë

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, në një intervistë speciale dhënë Radio- Dukagjinit, ka folur për shumë çështje, ndër të cilat edhe për debatin “kosovarë” apo shqiptarë. Berisha, ata që e ndjejnë vetën se janë të kombësisë kosovare, i ka quajtur gjak titist-jugosllav.  “Është një marrëzi, një trashëgimi e kohës së Titos. Tito dhe grupi kroato-slloven i udhëheqjes politike jugosllave, ishin magjistarë për të nxjerrë nga librat dhe doktrinat e shkuara të gjitha llojet e koncepteve në ish-Jugosllavi, për të krijuar nocione, fiktivitete, falsitete. Mbajti nja 18 vjet Xhemal Bjediqin derisa i futi një bombë në aeroplan, vetëm e vetëm se i duhej kombi mysliman. Tani, këta që pretendojnë për komb kosovar janë fund e krye gjak titist, jugosllav, kudo që të jenë, tha Sali Berisha.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë opozitare vazhdojnë të kërkojnë zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Demokracia në Veprim kërkon të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Organizata “Demokracia në Veprim” ( DnV) ka kërkuar që të hetohen dyshimet për falsifikim me ...