KEK
Fillimi / Lajmet / Prej sot deri më 26 nëntor KFOR-i do t’i ushtrojë ekipet e veta operacionale dhe taktike
Kurti pretendon se ish-kryeministri Thaçi në vitin 2013 ka bërë “marrëveshje sekrete” më NATO-n në dëm të Kosovës

Prej sot deri më 26 nëntor KFOR-i do t’i ushtrojë ekipet e veta operacionale dhe taktike

Prej sot deri më 26 nëntor KFOR-i do t’i ushtrojë ekipet e veta  nga forcat operacionale dhe taktike, për planifikim dhe ekzekutim të simulimeve për trazira civile dhe fatkeqësi natyrore. KFOR-i, në bashkëpunim të ngushtë me Policinë e Kosovës EULEX-in, dhe Forcën e Sigurisë së Kosovës do të marrë pjesë në një ushtrim të përbashkët, i cili organizohet si rezultat i shumë javëve të koordinimit, planifikimit dhe trajnimit. Këto ushtrime të koordinuara profesionalisht do të mbahen në kampin Film Siti, në Vrellë dhe kampin Pomazatin.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë opozitare vazhdojnë të kërkojnë zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Demokracia në Veprim kërkon të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Organizata “Demokracia në Veprim” ( DnV) ka kërkuar që të hetohen dyshimet për falsifikim me ...