Fillimi / Lajmet / Ministri, Demolli gjatë qëndrimit të tij zyrtar në Kanada pati takime me autoritete të larta amerikane e ndërkombëtare
Ministri, Demolli gjatë qëndrimit të tij zyrtar në Kanada pati takime me autoritete të larta amerikane e ndërkombëtare

Ministri, Demolli gjatë qëndrimit të tij zyrtar në Kanada pati takime me autoritete të larta amerikane e ndërkombëtare

Ministri i  Forcës së  Sigurisë së Kosovës, Haki Demolli, gjatë qëndrimit të tij zyrtar në Halifaks të Kanadasë, ku po merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar për Siguri, u takua me senatorin Xhon Mekkein, nënsekretarin amerikan të Mbrojtjes, Brajann Mak Keon, sekretarin e Mbrojtjes së Mbretërisë së Bashkuar, Majkel  Fallon, si dhe me sekretarin e Mbrojtjes së Parlamentit të Gjermanisë, Ralf Brauskipe. Ministri Demolli e falënderoi senatorin, Mekkein për mbështetjen e tij gjatë dy dekadave për Kosovën, si një nga zërat më të fuqishëm dhe më të palëkundur të angazhimit amerikan në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Albulena Haxhiu

Albulena Haxhiu: Duhet një politikë dhe një qasje të re me Shqipërinë për bashkëpunimin e shqiptarëve në rajon

Ish-ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu po kërkon hartimin e një politike të re për bashkëpunimin ...