Shaqir Palushi: Fondacioni Golden Eagle, ndanë 10,000 euro për zonat e prekura nga vërshimet

Humanisti dhe biznesmeni shqiptar Shaqir Palushi ka bërë të ditur se Fondacioni Golden Eagle, ndanë 10,000 euro për zonat e prekura nga vërshimet. Ai në postimin e tij në Fc ka shkruar: Përmbytjet që ndodhën gjatë ditës së djeshme nga kushtet e jashtëzakonshme të motit në disa vende të  Kosovës, kanë shkaktuar dëme të mëdha dhe rrezikuar jetën e njerëzve.  Në  solidaritet  dhe mbështetje të tyre Fondacioni Golden Eagle do të dhuroj dyshek, batanije dhe gjëra të tjera elementare në vlerë prej 10. 000 euro për këto zona të prekura. Shpresojmë që kjo situatë të tejkalohet sa më  shpejtë.

Kontrolloni gjithashtu

Berisha: 5581 lëndë i mbyllëm vetëm gjatë vitit 2022

Valon Berisha, drejtor i Financave në Byronë Kosovare të Sigurimit (BKS) tregon se vetëm gjatë …