Shtyhet për 20 shkurt gjykimi kundër deputetëve: Albin Kurti, Albulena Haxhiu, Faton Topalli e Donika Kadaj Bujupi

Shtyhet për 20 shkurt gjykimi kundër deputetëve: Albin Kurti, Albulena Haxhiu, Faton Topalli e Donika Kadaj Bujupi

U shtyhe për 20 shkurt gjykimi kundër deputetëve: Albin Kurti, Albulena Haxhiu, Faton Topalli e Donika Kadaj Bujupi. Shkak për shtyrjen e gjykimit ishte mungesa e deputetëve, Albin  Kurti e Albulenë Haxhiu, që kishin njoftuar gjykatën së do të jenë në udhëtim zyrtar. Gjykata kishte njoftuar dëshmitaren Blerta Deliu, deputete e PDK-së, se nuk ka kushte për zhvillimin e seancës, por nuk kishte vepruar ngjashëm me dy deputetët që ishin prezent në sallë. Kryetari i trupit gjykues, ka bërë të ditur se do të lëshojë urdhër për sjellje me detyrim për deputeten e PDK-së, Flora Brovina, që nuk kishte njoftuar gjykatën për mungesën e saj.

Kontrolloni gjithashtu

Bill Clinton dhe bashkëshortja e tij, Hillary Clinton, mbështesin kandidaturën e zonjës Kamala Harris për kryetare të Amerikës

Ish-kryetari Shteteve të Bashkuara, Bill Clinton dhe bashkëshortja e tij, Hillary Clinton, e cila garoi …