Kuvendi i Kosovës më në fund miratoi Komisionin Hetimor për menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Kosovës

Sot në Kuvendin e Kosovës pritet të zhvillohet debat parlamentar lidhur me ngritjen e pakontrolluar të çmimeve

Sot në Kuvendin e Kosovës do të zhvillohet debat parlamentar lidhur me ngritjen e pakontrolluar të çmimeve. Seanca është thirrur nga Lidhja Demokratike e Kosovës, të cilën e kanë mbështetur edhe partitë e tjera opozitare. Në këtë seancë pritet të ketë sugjerime për Qeverinë sesi ta  duhet ta trajtojnë situatën e inflacionit. Pastaj do të kërkohet heqja e akcizës për karburantet, por edhe tërheqja e një pjese të mjeteve të Trustit. Po ashtu, kërkesë e kahershme  drejtuar  kryeministrit Albin Kurti ka qenë edhe votimi i Projektligjit për Paga. Kuvendi pritet të shqyrtojë edhe Projektligjin për Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit, pastaj projektligji për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë e të tjera.

Kontrolloni gjithashtu

Subjekti politik Vetëvendosje mban zgjedhjet për liderin e partisë me kandidatin e vetëm, liderin e saj, Albin Kurti

Subjekti politik Vetëvendosje mban zgjedhjet për liderin e partisë me kandidatin e vetëm, liderin e …