Sot në moshën 66-vjeçare ka vdekur, Kadri Mustafë Graiçevci, nga fshati Ribar i Madh i Lypjanit

Sot në moshën 66-vjeçare ka vdekur, Kadri Mustafë Graiçevci, nga fshati Ribar i Madh i Lypjanit

Sot në moshën 66-vjeçare ka vdekur, Kadri Graiçevci nga fshati Ribar i Madh i Lypjanit. Kadriu ka qenë djali  i Mustafë Kadri Bebës, luftëtar i NDSH-së, i burgosur e i përndjekur  politik. Varrimi i trupit të të ndjerit bëhet nesër në varrezat e fshatit.

Kontrolloni gjithashtu

Malishevë: U mbajt sesioni shkencor “Qëndresa e Llapushës dhe trojeve tjera shqiptare 1912-1952”

Sot në Malishevë, në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 16 Qershorit – Ditës së …