PDK

Takimet elektorale të PDK-së për ditën e shtunë, 6 shkurt 2021

 Kryetari i PDK-së, njëherësh kandidati për kryeministër, Enver Hoxhaj, të shtunën do të mbajë takime me qytetarë në tri komuna të Kosovës.

16:00 – Lipjan, Restaurant “Toni”

18:00 – Shtime, Shkolla e Mesme Profesionale, afër objektit të ri të Stacionit të Policisë

19:00 – Suharekë, Shkolla “Abdyl Rama”, Shirokë

Kontrolloni gjithashtu

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik Ali Hadrit “Studime dhe kritikë historiografike”

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik …