Daut Haradinaj në takimin e mbajtur në Therandë ka thënë se “Forca e Kosovës” është rinia e kësaj ane dhe e tërë venditDaut Haradinaj në takimin e mbajtur në Therandë ka thënë se “Forca e Kosovës” është rinia e kësaj ane dhe e tërë vendit

Daut Haradinaj në takimin e mbajtur në Therandë ka thënë se “Forca e Kosovës” është rinia e kësaj ane dhe e tërë vendit

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj, ka vazhduar fushatën elektorale në Therandë, ish-Suharekë. Haradinaj me këtë rast ka thënë se ‘Forca e Kosovës’ është  rinia e Suharekës dhe e tërë Kosovës . “Sot në Suharekë gjeta përkrahje të pa rezervë të punëve të mira që po i kryen, kryetari,  Bali Muharremaj, i cili me mbështetjen e ministrit, Blerim Kuçi sot Suhareka është një qytet evropian” shkruan Haradinaj. Sot në Suharekë gjeta përkrahje të pa rezervë të punëve të mira që po i kryen Kryetari,  Bali Muharremaj, i cili me mbështetjen e ministrit Blerim Kuçi Suharekën e bënë një qytet evropian. Forca e Kosovës janë rinia e Suharekës dhe e tërë Kosovës që kanë vendosur t’i mbështesin kandidatët e tyre; Albena Reshitaj, Albana Bytyçi, Fatos Berisha, Behxhet Kuçi, Hamdi Bytyçi dhe Mensur Selimaj. Urime fitorja Suharekë! Ka shkruar, Daut Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Lajçak

Emisari i BE-së, Miroslav Lajçak, deklaron se Ballkani Perëndimor ka prioritet bashkëpunimin me Mbretërinë e Bashkuar

I dërguari i Bashkimit Europian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, është  shprehur optimist për rëndësinë …