leoni

Matura Shtetërore 2019, pjesa e parë e provimit mbahet me 12 dhe 15 qershor kurse pjesa e dytë me 19 dhe 22 qershor

Testin e Maturës e kanë kaluar 70 për qind e maturantëve

Komisioni shtetëror i Maturës bërë të ditur se Testi i Maturës është kaluar nga 70 për qind e maturantëve. Nga të dhënat e paraqitura vërehet një dallim i konsiderueshëm në kalueshmërinë e testit në mes të gjimnazistëve dhe nxënësve të shkollave profesionale. Përderisa 90 përqind e maturantëve të gjimnazeve e kanë kaluar testin, Testi i Maturës është kaluar vetëm nga 50 përqind e maturantëve të shkollave profesionale. Gjatë konferencës për medie, Komisioni shtetëror i Maturës bërë të ditur se testi i maturës është anuluar në gjashtë qendra dhe do të përsëritet nesër kurse 62 maturantëve  u është anuluar testi për shkaqe të ndryshme.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: AAK po rritet në Gjermani, jemi bashkë në përkushtimin tonë për ta orientuar vendin drejt zhvillimit

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka theksuar rëndësinë e bashkatdhetarëve në çdo proces për të …