Top Channel nuk e përfill hartën e Kosovës, e lë brenda Serbisë

Top Channel nuk e përfill hartën e Kosovës, e lë brenda Serbisë

Ndodh shpesh që disa gazetarë të papërgjegjshëm, sidomos të Top Channelit, por edhe të medieve të tjera në Shqipëri, në postimin e hartave të shteteve të rajonit, nuk e afishojnë fare hartën e Kosovës. Pavarësisht se edhe mund të jetë bërë gabim, gabimi trashet  kur askush nga gazetarët nuk e vëren, as e përmirëson. Madje edhe po të reagosh nuk të përfillin!

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Nismës, Fatmir Limaj, i ka kritikuar kryetarin e Vetëvendosjes, Albin Kurti dhe kryetarin e PDK-së, Memli Krasniqi

Kryetari  i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka kritikuar ashpër kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, …