U mbajt trajnim me fermerët, shoqatat e organizatat vitiase me temë: “Roli dhe Rëndësia e Marketingut te Bizneset Bujqësore”

Nën organizimin e Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural  në Viti, është mbajtur trajnimi me fermerët, shoqatat dhe bizneset të cilat veprojnë në komunën e Vitisë me temën “Roli dhe Rëndësia e Marketingut te Bizneset Bujqësore”. Ky trajnim organizohet nga Projekti “Zhvillimi i Zonave Rurale përmes Avancimit të Shërbimeve Këshillimore” DK-MBPZHR-së, të cilën e implementon organizata KDC. Trajnimin e mbajti Sadulla Ahmeti, Inxhinier i Bujqësisë dhe  këshilltar privat i licencuar.

May be an image of 7 people and people studying

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj priti në takim Rektorin e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë dhe disa profesorë nga Universiteti i Maltës

Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, priti në takim Rektorin e Universitetit “Haxhi Zeka” …