Fillimi / Lajmet / Valbon Krasniqi paralajmëron rikthimin e shërbimeve në ambulancat specialistike nga java e ardhshme
Valbon Krasniqi thotë se nëse merren parasysh ngjarjet që kanë ndodhur mund të rriten rastet me Covid-19

Valbon Krasniqi paralajmëron rikthimin e shërbimeve në ambulancat specialistike nga java e ardhshme

Organizimi i shtretërve nëpër klinika, riorganizimi i stafit shëndetësor, si dhe sigurimi i barnave dhe oksigjenit ishin disa nga sfidat kryesore me të cilat u ballafaqua sistemi i brishtë shëndetësor i Kosovës. Si pasojë e pandemisë u rrit numri i pacientëve nëpër klinikat dhe spitalet e Kosovës, por përkundër kësaj, ushtruesi i detyrës së drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Valbon Krasniqi thotë se asnjë pacientë nuk ka mbetur pa shërbime mjekësore. Krasniqi madje nga java e ardhshme ka paralajmëruar edhe rikthim të shërbimeve në ambulancat specialistike dhe shërbimet elektive në klinikat e QKUK-së, shërbime këto të cilat ishin pezulluar për shkak të pandemisë. Për të përballuar fluksin e qytetarëve që ishin të prekur me COVID-19, Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës u detyrua të rris kapacitetet e shtretërve.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobi të paqes

Me 50 vota për, dhjetë kundër dhe nëntë abstenime, Komisioni për politikë të jashtme i ...