KEK
Fillimi / Lajmet / Valdete Daka i fton përfaqësuesit e partive politike dhe vëzhguesit e tyre të tregojnë kujdes maksimal dhe integritet
Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit iu janë kthyer buxhetit të Kosovës

Valdete Daka i fton përfaqësuesit e partive politike dhe vëzhguesit e tyre të tregojnë kujdes maksimal dhe integritet

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka ka ftuar përfaqësuesit e subjekteve politike dhe vëzhguesit e tyre të tregojnë kujdesin maksimal për integritetin e procesit, që po zhvillohet në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, duke iu përmbajtur rregullave dhe procedurave të kësaj qendre, të ruajnë qetësinë e t’i shërbejnë procesit demokratik. Daka me një deklaratë publike ka bërë të ditur se çdo cenim i procedurave dhe rregullave të Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve është në kundërshtim me deklaratën e vëzhguesit të nënshkruar prej tyre si dhe në kundërshtim me ligjin.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari me Nuredin Lushtakun, kanë vizituar familjen e kryetarit të OVL-UÇK-së, Hysni Gucati

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari me nënkryetarin, Nuredin Lushtakun, vizituan familjen e kryetarit të OVL-UÇK-së, Hysni Gucati

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, bashkë me nënkryetarin e komunës, Nuredin Lushtakun, kanë ...