Fillimi / Lajmet / Të ftuar të radhës për t’u hetuar në Prokurorinë e Gjykatës Speciale janë: Sejdi Berisha dhe Nevzat Kryeziu
Bloomberg: Akuzat Kundër H. Thaçit e K. Veselit fundosin përpjekjen e Shteteve të Bashkuara për bisedimet, Kosovë-Serbi

Të ftuar të radhës për t’u hetuar në Prokurorinë e Gjykatës Speciale janë: Sejdi Berisha dhe Nevzat Kryeziu

Në vazhdim të shpërndarjes së ftesave drejtuar eprorëve dhe ushtarëve të UÇK-së nga Prokuroria  e Gjykatës Speciale, e cila po e heton luftën e UÇK-së në vitet 1998-2000 është edhe luftëtari i lirisë,  Sejdi Berisha, i cili pritet  të udhëtojë për në Hagë të Holandës. Sejdi Berisha, nga Kijeva e Malishevës, gjatë luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka qenë  pjesëtar i Brigadës 122, i Zonës Operative të  Pashtrikut. Ndërkohë është bërë e ditur se edhe pjesëtari tjetër i  Zonës Operative të Pashtrikut, Nevzat Kryeziu nga Theranda është ftuar për hetime  nga Gjykata Speciale.

Kontrolloni gjithashtu

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde, ka kundërshtuar projektligjin për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde, ka kundërshtuar projektligjin për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së

Ambasadori i ri i Gjermanisë,  në Kosovë, Jörn Rohde, ka kundërshtuar projektligjin për mbrojtjen e ...