Vazhdojnë punimet në rregullimin e shtratit të lumit në Sallagrazhdë

Komuna e Suharekës po vazhdon me investime në fshatrat e sajë për tua plotsuar kështu kërkesat dhe nevojat qytetarëve, një investim i tillë ka filluar në rregullimin e shtratit të lumit në fshatin Sallagrazhdë. Kjo është faza e parë e punimeve, që ka një vlerë prej 26,072.00 euro. Ndërsa punët po i kryen Kompania “Sopi” nga fshati Mushtisht i komunës së Suharekës.

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë Korrje-shirjet në komunën e Rahovecit, formohet Komisioni Komunal   

Me vendim të kryetarit të komunës së Rahovecit Smajl Latifi, është formuar komisioni për të …