leoni

22 vjet me parë forcat kriminale shtetërore serbe vranë mizorisht 11 anëtarët e familjes Asllani në Rancë të Shtimes

22 vjet me parë forcat kriminale shtetërore serbe vranë mizorisht 11 anëtarët e familjes Asllani në Rancë të Shtimes

Më 26 gusht 1998, artileria gjakatare dhe kriminale serbe vrau mizorisht 11 anëtarë të familjes Asllani në Rancë të Shtimes, prej të cilëve 8 ishin fëmijë të moshave të ndryshme dhe tri gra. Në këtë ngjarje të dhimbshme kanë humbur jetën: Jalldyze Asllani (1934), Halide Asllani (1963), Ajshe Asllani (1971), Burim Asllani (1985), Lumnije Asllani (1986), Ejup Asllani (1988), Luljeta Asllani (1991), Shpend Asllani (1993), Xhafer Asllani, (1995), Antigona Asllani (1997) dhe Albiona Asllani (1998). Atë ditë të kobshme në këtë fshat nga forcat serbe u ekzekutua edhe plaku 96-vjeçar Zeqir Asllani.

Kontrolloni gjithashtu

Chris Murphy

Senatori amerikan, Chris Murphy, ka paraqitur disa ide për shtendosjen e situatës në veri të Kosovës

Senatori amerikan, Kris Marfii cili ka reaguar përsëri lidhur me situatën në veri të vendit …